Λέβητες - Καυστήρες Με λίγα λόγια - Κουμαντάκης Τζάκια Ηράκλειο Ρέθυμνο Λασίθι Χανιά Κρήτη Σόμπες λέβητες Καυστήρες τσιμέντινα είδη Φούρνοι Ψησταριές Γύψινα είδη κατασκευές διακοσμήσεις Tzakia koumantakis - UNREGISTERED VERSION

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Λέβητες - Καυστήρες Με λίγα λόγια

Προιόντα > Λέβητες - Καυστήρες

Με τους Λέβητες/Καυστήρες με καύσιμη ύλη το pellet επιτυγχάνεται οικονομία στην θέρμανση έως και 50% σε σύγκριση με το πετρέλαιο. Η λειτουργιά των συσκευών είναι απλή και αθόρυβη . Έχουν μεγάλη θερμική απόδοση 94% και μπορούν να θερμάνουν χώρους από 60m² έως 450m² (ή έως 1350mᶟ).
Ο καυστήρας / λέβητας pellet STARFIRE maxi 30 και mini20 είναι ένα ανταγωνιστικό και εναλλακτικό προϊόν εν συγκρίσει με τους καυστήρες πετρελαίου ή αερίου και με τιμή προσιτή για όλες τις οικογένειες. Είναι πρακτικός, εύκολος στην εγκατάσταση, πολύ αξιόπιστος, πιστοποιημένος και φιλικός προς το περιβάλλον και όλα αυτά με απόλυτα αυτόματη εργασία.Eίναι κατασκευασμένοι να θερμαίνουν σπίτια από 60 έως 450 m2. Οι θερμική απόδοση τους στο νερό κυμαίνεται μεταξύ 4.6KW έως και 30.8 KW και εξαρτάται ανάλογα με την αναγκαία ενέργεια θερμότητας στη στιγμή.
Οι διαστάσεις τους είναι τέτοιες έτσι ώστε να είναι προσαρμόσιμοι ακόμη και σε μικρούς χώρους.
Οι καυστήρες / λέβητες STARFIRE maxi 30 και mini20 έχουν αυτόματη ανάφλεξη και αυτόματη παύση.
Κατά την λειτουργιά τους η τιμή θορύβου του είναι μόλις 53Hz. Ο καθαρισμός του είναι εύκολος χάρη στην ειδική λαβή με σούστες οι οποίες τινάζουν με τα ελατήρια τους την τέφρα από τους εναλλάκτες θερμότητας μια φορά την εβδομάδα. Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός.

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού